Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri – Bursa Milletvekili Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'ye Yönelik Sataşmalarına Cevaben” yaptığı yazılı basın açıklaması.31 Ocak 2024
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri – Bursa Milletvekili
Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın,
“CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'ye Yönelik Sataşmalarına Cevaben” yaptığı yazılı basın açıklaması.
31 Ocak 2024

 

TBMM Grup kürsüsünde kendi kendini alkışlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in geldiği durum trajikomiktir ve ne yazık ki artık psikologların uzmanlık alanıdır.

CHP Genel Başkanı olduğu günden itibaren Demirtaş’a selam göndermekten, DEM’in gönlünü hoş etmekten, terör örgütlerine göz kırpmaktan bir adım öteye gidemeyen Özgür Özel’i öncelikle kendi söylemleri ile yüzleşmeye davet ediyoruz.

“Kürtler daha az eşittir, Aleviler daha az eşittir” gibi söylemlerle Türkiye’yi kutuplaştırmaya, Türkiye Cumhuriyeti’ne fitne tohumları ekmeye çalışan bizatihi Özgür Özel’in kendisidir.

Belli ki Sayın Özgür Özel Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM Grup toplantılarını ilgiyle takip etmekte, Devlet dersini kaçırmamakta ve ensesinde nefesini hissettiği Bozkurtların korkusu ile dengesini kaybetmektedir.

CHP nasıl daha kötü olur?” sorusunun cevabı Özgür Özel’in şahsında vücut bulmuştur.

Özgür Özel; Türkiye’nin bir kavga ve kargaşa ortamına sürüklenmesi için dört gözle bekleyen çevrelerin adeta TBMM’deki temsilcisi olmuş, aziz Türk milletine sırtını dönmüş, DEM’in çaycılığına soyunmuştur.

Yalan söylemekten zerre kadar gocunmayan Özgür Özel’e soralım: Bugüne kadar Türkiye’nin faydasına olan hangi atılımı desteklediniz?

Türkiye’nin atılımlarını küçük görme çabanız, iftiralarla ülkemizin gelişmesine saldırdığınız yalan mı?

Savunma sanayiimizdeki gelişmelere terör örgütü ağzıyla saldıran milletvekilleriniz yok mu?

SİHA’larımıza alçakça saldıran milletvekilliniz hakkında tek bir söz söyleyebildiniz mi?

Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi’ne iftiralarla saldırıp basit kurnazlıklar yapacağına, önce hangi belediye başkanının akçeli ayak oyunlarıyla CHP Genel Başkanlık koltuğuna oturduğunu açıklamalıdır.

Geçmişte Zillet İttifakı ile bir araya gelip boylarının ölçüsünü alanların bugün aynı zilleti farklı isimle ambalajlayıp “Türkiye İttifakı” diye karşımıza çıkarması en hafif tabirle vasatlıktır.

Aziz milletimiz yakın geçmişte CHP’nin kurduğu “Altılı Kumar Masası” etrafında nasıl çıkar kavgalarına düştüğünüzü, koltuk için birbirinizi nasıl yediğinizi, gayenizin millet değil menfaatleriniz olduğunu görmüş ve sandıkta dersinizi vermiştir.

Eski ve yenik zilleti “Türkiye İttifakı” ambalajıyla tekrar piyasaya süren DEM’lenmiş Özgür Özel’in gerçekte hizmet ettiği ittifak “Türksüz Türkiye İttifakı”ndan başka bir şey değildir.

Bir Bardak DEM’li çaya hem CHP’yi hem Türkiye’yi peşkeş çekenlerin Cumhur İttifakı’na dil uzatmaya boyları yetmez, yetmeyecektir.

Cumhur İttifakı Türk milletinin bizzat kendisidir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “Cumhur İttifakı bir vatan ittifakı, siyasi hesapların üzerinde diriliş ve yükseliş ittifakıdır.”